fbpx

Skal du finde en hjemmeside udvikler?

Vi er et hold af hjemmeside udviklere fra Vejle der hjælper etablerede virksomheder med at opnå resultater digitalt. Hvis du har ledt efter en webudvikler, så læs her de 5 vigtigste ting, du ikke må overse, når du skal have udviklet en hjemmeside.

Skal du finde en hjemmeside-udvikler?

Vi er et hold af hjemmeside udviklere fra Vejle der hjælper etablerede virksomheder med at opnå resultater digitalt. Hvis du har ledt efter en webudvikler, så læs her de 5 vigtigste ting, du ikke må overse, når du skal have udviklet en hjemmeside.

Indholdsfortegnelse

1. Den billigste løsning er sjældent den bedste

Nogle hjemmesideudviklere reklamerer med hjemmesider til under 5.000kr. Det er meget sjældent, at det vil være en god investering for en virksomhed. Hvorfor? Fordi et webbureau tager ca. 850 kr i timen for at udvikle en hjemmeside, som svarer til omkring 5 timers arbejde. Hvad du får for en halv dags arbejde er meget begrænset, når der er tale om en professionel hjemmeside, der skal repræsentere din virksomhed.

Hvad er løsningen så?

Nystartet virksomhed
Hvis du er en nystartet virksomhed med et meget stramt budget, vil jeg anbefale dig at lave din hjemmeside selv. Der er rig mulighed for at lave fine, men meget simple hjemmesider selv, hvis du bruger lidt tid på det. Tag et nærmere kig på wix.com eller shopify.com.

Etableret virksomhed
Hvis du er en etableret virksomhed, giver det god mening at investere lidt mere i en god hjemmeside udvikler. Når du er oppe i +25.000kr prisklassen, begynder der at være tale om professionelle hjemmesider. Det er her hvor udvikleren har mulighed for at sætte sig ind i opgaven og lave et tilfredsstillende resultat, der skaber salg og henvendelser.
Kunder Hefa.dk

2. Økonomien ER utroligt vigtigt

En ny hjemmeside er en investering, så der skal være en mening med galskaben. Hvis du investerer 30.000kr i en fantastisk hjemmeside, skal siden kunne skaffe dig nye kunder eller på anden vis give et positivt aftryk på din forretning. For de fleste etablerede virksomheder giver det mening at have en stærk digital tilstedeværelse – men ikke for alle.

Hvis din virksomhed afhænger af salg eller henvendelser på nettet, er det kun logisk at investere i en ordentlig hjemmeside udvikler. Hvis du på anden vis får kunder gennem nettet eller har kunder, der forventer at finde dig på en hjemmeside, giver det også god mening.

Hvis du har en virksomhed, der ikke ønsker at udvikle sig digitalt, giver det ikke mening at investere en masse i en hjemmeside. Du er dog altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad en professionel hjemmeside realistisk set kan gøre for din virksomhed.

3. Din hjemmesideudvikler skal kunne løse svære tekniske udfordringer

Det er vigtigt at din hjemmeside udvikler kan løse de opgaver der kræves, for at du kan få en skræddersyet hjemmeside. Der er meget forskel på en simpel hjemmeside, og et website med specielle funktioner. Hvis du har nogle specielle ønsker til, hvad din hjemmeside skal indeholde, eller hvordan den skal fungere, er det vigtigt, at din udvikler skal kunne håndtere det.
Ikke alle udviklere er lige grundige
Der er efterhånden en del virksomheder, der tilbyder webløsninger, men det er ikke alle der har en lige så dyb forståelse for det tekniske. Jeg vil anbefale dig at tænke grundigt over, hvad du godt kunne tænke dig på din hjemmeside. Herfra kan du spørge din hjemmeside udvikler, om de har lavet noget lignende før – eller om det er muligt.
Din hjemmeside er en investering
Dit nye website er en investering i din forretning. Hvis din side ikke kan blive udviklet ordentligt pga. din webudviklers manglende faglighed, kan det koste dig dyrt. Derfor er det altid vigtigt at du kvalitetstjekker, inden du finder en til at udvikle din hjemmeside.

4. Brug Wordpress (Eller et andet anerkendte CMS)

Wordpress er verdens mest brugt CMS (hjemmeside system). Der findes faktisk over 50.000 stykker software, der er med til at gøre arbejdet mere effektivt for din hjemmeside udvikler. Dette betyder, at du kan få en unik og skræddersyet hjemmesider med næsten ubegrænsede muligheder.

Når du finder en dygtig webudvikler, kan der opstå magi, hvis de benytter sig af Wordpress. Du kan få en lynhurtig, sikker, salgsoptimeret side der begår sig godt på Google – og indeholder præcis de designs og features, du ønsker. Når en hjemmeside bliver eksekveret godt med Wordpress, kan du få et fantastisk resultat, der er hele investeringen værd.

5. Tjek at din webudvikler tilbyder en serviceaftale

Det er vigtigt at vedligeholde sin hjemmeside for at undgå bl.a. nedbrud. Når der opstår nedbrud, betyder det, at en hjemmeside ikke virker mere efter hensigten. Nedbrud sker, når systemer som Wordpress ikke bliver opdateret korrekt eller regelmæssigt, og det er noget vi har set i stigende grad.

Det er vigtigt at have vedligeholdelse af sin hjemmeside, så nedbrud ikke sker. Hvis din hjemmeside udvikler ikke tager backups og tilbyder service, kan du komme i kæmpemæssige problemer.

Hos Hefa Marketing tilbyder vi serviceaftaler efter dine behov. Det vigtigste at få dækket af, er sikkerheden og backups – og det anbefaler vi kraftigt at få styr på. Nogle ønsker herfra at få ekstra udvikler-timer med i aftalen.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Det tekniske niveau og sikkerheden for drift. Det er vigtigt at din hjemmeside udvikler skal kunne løse svære tekniske udfordringer, så du er garanteret et ordentligt resultat. Du skal også have garanti for at din hjemmeside fungerer i fremtiden. Derfor skal din webudvikler helst tilbyde backups og sikkerhed som minimum.
Vi anbefaler Wordpress. Størstedelen af virksomheder vil klart få det meste ud at en Wordpress hjemmeside. Med Wordpress er der rigtigt gode muligheder for udvikling og dermed at få en helt skræddersyet løsning.
Typisk fra 25.000kr og opad. En professionel hjemmeside inkluderer typisk et unikt design, tekstforfatning, nye billeder, billedredigering og et stabilt hjemmeside- fundament. Den præcise pris afhænger af omfanget, og hvor detaljeret hjemmesiden skal være. Med andre ord – hvor lang tid det tager at udvikle.
Ja. Vi sørger altid for at vores kunders ikke løber ind i problemer. Vi tager backups og har tjek på sikkerheden, når hjemmesiden er blevet lanceret. Der er også mulighed for at tilkøbe udviklingstimer i vores serviceaftale.

KONTAKT OS

KONTAKT OS
KONTAKT OS
om HEFA

Hefa er et moderne marketingbureau baseret i Vejle. Vi løser digitale opgaver med hjemmesideudvikling og online markedsføring.


OPLYSNINGER

Hefa Marketing
Foldegade 33, 1 sal, dør 3

E-mail // hej@hefa.dk
Tlf. // 40 38 55 06
CVR // 39871904

OM HEFA

Hefa er et moderne marketingbureau baseret i Vejle. Vi løser digitale opgaver med hjemmesideudvikling og online markedsføring.

OPLYSNINGER

Hefa Marketing
Foldegade 33, 1 sal, dør 3

E-mail // hej@hefa.dk
Tlf. // 40 38 55 06
CVR // 39871904

hjemmesider

Få en hjemmeside der er speciallavet til din forretning.

markedsføring

Få online markedsføring der skaber øget afkast.

Wordpress services
Serviceaftale

Få service, sikkerhed og drift på din hjemmeside gennem os.

Vores kunder

Se samarbejdet med nogle af vores ambitiøse kunder.

inspiration

Få inspiration til dit nye hjemmesidedesign.

Om os

Vi startede i 2020 med at lave unikke digitale løsninger.

tak for din henvendelse

Inden vi når at vende tilbage til dig, kan du nå at blive inspireret til din næste hjemmeside.