fbpx

Optimér din hjemmeside med WordPress services

Vi udfører alle opgaver indenfor WordPress, uanset om det handler om optimering, sikkerhed. fejlløsning, integrationer eller andre specifikke opgaver. Hvis du har en WordPress hjemmeside og har brug for service, kan vi hjælpe dig med at komme i mål.

Optimering af din hjemmeside

Vi udfører alle opgaver indenfor WordPress, uanset om det handler om optimering, sikkerhed. fejlløsning, integrationer eller andre specifikke opgaver. Hvis du har en WordPress hjemmeside og har brug for service, kan vi hjælpe dig med at komme i mål.

Du kommer med dine inputs til problemstillingen og/eller dine ønsker.

Vi analyserer opgaven og kommer med et eller flere løsningsforslag.

Du får en opsummering af løsningen samt et tilbud herpå.

Ved godkendt tilbud, udfører vi herfra optimeringen.

Typer af optimering

Styrkelse af evnen til at omsætte besøgende til henvendelser eller salg.

Styrkelse af evnen til at rangere højt på relevante søgeord på Google.

Fornyelse af design eller designelementer til at være mere i takt med dit brand og/eller øge brugeroplevelsen.

Forbedring af hjemmeside-fundamentet, så der forekommer færre fejl, nedbrud og sikkerhedstrusler.

Forbedring i måden du arbejder med hjemmesiden på. Eks. ved arbejdet med produkter, sider eller andet indhold.

Sikkerhed og stabilitet

Når du driver en hjemmeside, er der to opgaver, du ikke kan undgå at skulle forholde dig til. Disse er sikkerhed og stabilitet.

Få styr på sikkerheden inden det er for sent

Der er en opgave i at sikre din hjemmeside mod hackingangreb for at beskytte både din forretning og brugerne, der besøger din hjemmeside. Hertil skal du sørge for at den software, der bruges, til at drive din hjemmeside bliver opdateret jævnligt uden det går udover funktionaliteter eller design. Hvis ikke du får varetaget disse to punkter på en WordPress hjemmeside, er det kun et spørgsmål om tid for, hvornår det går galt (og hvor kritisk det er).

Vi kan hjælpe dig med sikkerhed og tekniske problemer

Vi kan løse din opgave indenfor sikkerhed og stabilitet uanset om det drejer sig om akutte udfordringer, forebyggelse eller en blanding. Vi har god erfaring med udbedrelse af hackede WordPress hjemmesider og at finde løsninger til tekniske stabilitetsproblemer. Hertil arbejder vi meget med forebyggelse, hvor du kan overdrage det løbende arbejde til os.

Vi kan hjælpe med

Vi kan fjerne virus og malware samt fjerne uautoriseret adgang på en hacket hjemmeside, så hjemmesiden bliver sikker og normal igen.

Vi kan genoprette en stabil forbindelse til din hjemmeside, hvis den er gået helt eller delvist ned.

Vi kan løse tekniske problemer unsent om det drejer sig om fejl i mindre elementer eller større kritiske fejl.

Forbedring af hjemmeside-fundamentet, så der forekommer færre fejl, nedbrud og sikkerhedstrusler.

Integrationer

Integrationer på hjemmesider er det helt store emne i disse tider indenfor webudvikling. Integrationer handler nemlig om at automatisere processer i sin virksomhed og forbedre brugeroplevelsen for besøgende på sin hjemmeside. Ved implementering af integrationer, kan du altså spare masser af tid og tjene flere penge med din hjemmeside.

Vi laver integrationer til

Automatisering gennem eksterne systemer såsom salgs-, projekt- og email-systemer med mere.

Automatisering gennem hjemmesiden via. interne systemer såsom bookingsystemer, log ind-systemer, kalendre og chatsystemer med mere.

Unikke kodede løsninger og integrationer til når du ønsker dit eget system, eller når eksisterende systemer ikke er tilstrækkeligt.

Overflytning af hjemmeside

Hvis du skal have flyttet en hjemmeside til WordPress eller skifte hostingudbyder eller hjemmeside-bureau med din nuværende WordPress-hjemmeside, kan vi sørge for en sikker overflytning.

Skal der sket en “flytning” af din hjemmeside?

Når du har egen hjemmeside kan der opstå situationer, hvor du har behov for at “flytte” hjemmesiden til enten et nyt system eller til ny udbyder af service og hosting. Det kan være at du har en hjemmeside lige nu med alt det rette indhold, men du ønsker at få hjemmesiden over i WordPress. Det kan også være at du vil skifte samarbejdspartner med, hvem der hoster og/eller servicerer din hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med dit ønske, uanset hvad du skal have overflyttet.

Vi kan hjælpe med

Vi kan få din nuværende hjemmeside over i WordPress, hvis du bruger et andet system til hjemmesiden nu.

Vi kan hjælpe dig med at skifte hostingudbyder til din hjemmeside, hvis du eksempelvis er træt af din nuværende løsning eller har opsagt en aftale.

Du kan skifte serviceaftale på din hjemmeside fra din nuværende udbyder til os. Vi sørger her for sikker flytning af hjemmesiden og eventuelt tilhørende.

Ad hoc opgaver

Hvis du har en opgave, der skal løses med udgangspunkt i din WordPress hjemmeside, kan vi hjælpe dig i mål. Vi arbejder med alle former for opgaver indenfor WordPress, stort som småt. Vores team er godt udrustede med kompetencer indenfor både teknisk udvikling, design og projekthåndtering.

Design af hjemmeside

Vi arbejder med

WordPress er et stærkt CMS-system med masser af muligheder for udvikling gennem software, som vi er rigtigt gode til at arbejde med. Når det ikke er nok, løser vi opgaver ved hjælp af kode som html, css, php og javascript.

Unikke løsninger kræver overblik, kreativitet og sans for detaljen. Vi arbejder i stor stil med skitsering og design af løsninger frem for brug af skabeloner. Det giver oftest det optimale resultat, der stemmer overens med dit brand, og dét kan mærkes på bundlinjen.

Det kan ofte være svært at definere, hvad en webopgave præcist skal indeholde. Vi kommer gerne med konkrete bud på, hvordan din opgave kan løses, hvis du ønsker, at der skal optimeres eller laves en ny hjemmeside uden at vide præcist, hvad der skal til.

Overvejer du at få udført nogle wordpress services?

Lad os drøfte dine muligheder for at finde en god løsning til din wordpress hjemmeside. Det er både og nemt og uforpligtende.

hjemmesider

Få en hjemmeside der er speciallavet til din forretning.

markedsføring

Få online markedsføring der skaber øget afkast.

Wordpress services
Serviceaftale

Få service, sikkerhed og drift på din hjemmeside gennem os.

Vores kunder

Se samarbejdet med nogle af vores ambitiøse kunder.

inspiration

Få inspiration til dit nye hjemmesidedesign.

Om os

Vi startede i 2020 med at lave unikke digitale løsninger.

tak for din henvendelse

Inden vi når at vende tilbage til dig, kan du nå at blive inspireret til din næste hjemmeside.